Bastur i trä

Bastur i trä för att koppla av, reducera stress och lindra ömma muskler

Om du älskar den behagliga värmen inne i en bastu kommer du att älska att ha en bastu precis utanför i trädgården. Ha den därhemma, i ditt sommarhus eller någon annanstans. Föreställ dig lyxen att ha en privat bastu till ditt förfogande när du känner för att koppla av i en varm miljö. Du kan använda bastun när du vill – och du bestämmer vem du vill dela den trevliga upplevelsen med. Vi erbjuder ett brett utbud av bastur att njuta av hemma i trädgården. De olika basturna för din trädgård är gjorda av slitstark nordisk gran. Vi har tagit del av olika typer av bastur i tusentals år. Vi älskar helt enkelt värmen då den får oss att slappna av och ger smärtlindring för ömma muskler med mera. Visste du att ordet "sauna" är det enda finska ordet som används i det engelska språket? Ordet betyder bara "bad" eller "badhus".

En bastu gör under för kropp och själ

De flesta älskar att tillbringa tid i en ångande het bastu. Det är härligt att känna hur huden blir varm, pulsen ökar och blodkärlen vidgas. Du kan också känna hur hjärtat börjar pumpa snabbare. Då börjar du svettas och hela kroppen kommer att kännas avslappnad. Många studier visar att en bastu kan hjälpa dig att koppla av och känna dig avslappnad. Att ha bastun hemma i trädgården gör det enkelt att använda den flera gånger i veckan så att du ökar livskvaliteten på ett enkelt och hanterbart sätt. När bastun är installerad och ansluten kan du se fram emot att använda den efter jobbet och efter träning.

En bastu precis utanför i trädgården

Vi erbjuder två typer av bastur – en bastutunna i trä och en klassisk bastustuga. Båda typerna fås i naturlig nordisk gran, vilket är vackert och hållbart. Kort sagt, att ha en bastu i trädgården är en underbar lyx som hjälper dig att må bra vid många tillfällen tack vare timmarna av avkoppling och stressavlastning. Du kan ha en bastu i trä med ett eller två rum och välja det bastuaggregatet som du föredrar. Beställ en bastu och börja se fram emot att unna dig lite kvalitetstid varje gång du känner för det. Låt all stress avdunsta och behandla ömma muskler med behaglig värme. Gör dig själv en tjänst och beställ en trädgårdsbastu.

Vilket sorts bastuaggregat föredrar du?

Observera att våra bastur levereras utan bastuaggregat! Det betyder att du behöver välja och beställa ett av våra bastuaggregat. Bastuaggregatet skapar som bekant värmen och magin i bastun. Alla våra bastuaggregat är gjorda för att göra just det, men aggregatens designs är väldigt olika. Du kan ha ett klassiskt bastuaggregat i rostfritt stål eller så kan du beställa ett aggregat i form av en vattendroppe. Det organiska aggregatet hänger på bastuns vägg. Du kan använda aggregaten till alla våra olika bastur. De viktiga och ikoniska bastustenarna ingår oavsett vilket aggregat du föredrar.