Trästugor

Modularo™ trästugor för gäster, arbete eller kreativa ändamål

Att ha en ljus och rymlig trästuga precis utomhus i trädgården ger dig plats för många ändamål under de kommande åren. Bortsett från att använda gästhuset eller annexet för vänner och familj som bor en natt eller mer kan du använda den inbjudande stugan som ett kontor, för avkoppling, som en studio, för träning, som ett lekrum för barnen eller som ett gömställe för dig eller tonåringarna i familjen. De robusta Modularo™ trästugorna har alla stora dörrar och fönster. Det ger dig enkel åtkomst och ett underbart ljusflöde som gör stugorna både ljusa och inbjudande. Öppna de stora dörrarna och kombinera interiören i stugan med trädgården utanför, vilket skapar en underbar plats att tillbringa tid på under en sommardag eller kväll. Vissa av stugorna fungerar också som ett slags skydd där du kan sova i det öppna väl skyddad från regnet och fallande dagg. Gör ett bål med sittplatser framför stugan, så kan du tillbringa flera dagar där.

Modularo™ stugor i solitt nordiskt trä är starka och hållbara

Vi erbjuder ett brett utbud av eleganta trästugor eller gästhus i solitt trä i olika storlekar, mönster och finish. Oavsett om du föredrar en klassisk trästuga eller en modern version så har vi den. Våra starka och robusta Modularo™ trästugor är gjorda av nordiskt trä som kommer att hålla mycket länge. Träden har vuxit i kalla regioner i Europa, vilket gör träet extra stabilt och hållbart. Du kan få trästugorna i naturligt trä, mörkgrått eller ljusgrått. När du beställer en stuga i naturligt trä rekommenderar vi att du applicerar träskydd på alla ytterytor. Föredrar du – som många av våra andra kunder – trästugornas naturliga utseende? Använd helt enkelt transparent träskydd så att träet förblir naturligt och vackert.

Modularo™ trästugor kommer som en monteringsuppsättning – det perfekta DIY projektet

De robusta och eleganta trästugorna eller gästhusen kommer till dig som en monteringsfärdig monteringsuppsättning. Trädelarna är tunga, så ni måste vara två för att göra jobbet säkert. Inga specialverktyg krävs, och du följer helt enkelt den bifogade och detaljerade monteringsanvisningen steg för steg för att skapa en underbar och permanent plats att njuta av din trädgård på ännu mer. Vi erbjuder olika trästugor med ett eller flera rum, så du borde kunna hitta och inreda dina drömmars stuga, gästhus, kontor eller annex. Har du frågor om våra trästugor eller några av de många andra Modularo™ produkterna, vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd vår chatt.