Lusthus i trä

Lusthus i trä från ModularoTM i solitt och vackert nordiskt trä

Et lusthus i solitt trä kommer att ge stil till de flesta trädgårdar, uteplatser och de flesta andra platser i många år. Den eleganta strukturen ger utrymme för avkoppling, läsning, skrivande och andra kreativa sysselsättningar samt tid med vänner och familj. Inuti lusthuset är du skuggad från solen och skyddad mot regnet och vinden. Det är därför du kan använda lusthuset hela tiden och under en bra del av året. Vi erbjuder ett brett urval av robusta och vackra paviljonger i olika designer och storlekar.

Et lusthus i trä blir snart den naturliga fokuspunkten i din trädgård

Våra populära ModularoTM lusthus i solid och hållbar nordisk gran kommer snart att bli den permanenta och naturliga fokuspunkten i din trädgård och den platsen där du vill tillbringa tid – ensam eller med andra. Använd lusthuset från tidigt på morgonen och långt in på natten. Du kan överväga lite uppvärmning och belysning om du vill använda lusthuset hela tiden. Et ModularoTM lusthus ger behaglig skugga, skydd och den kommer att vara den perfekta platsen att vara på när du lyssnar på regnet som faller på taket. De stora fönstren ger ett underbart ljusflöde under dagen och säkerställer en utsikt över trädgården och mer hela tiden. Öppna de stora dörrarna och förena det inre av lusthuset med den omgivande trädgården, uteplatsen och mer. När vädret är rätt, gör trädgårdspaviljongen till en ännu mer integrerad del av trädgården.

Våra lusthus i trä är perfekta DIY-projekt

De eleganta och inbjudande lusthus i trä är gjorda av solid nordisk gran (Picea Abies) och de kommer att vara en permanent glädje i din trädgård under många år framöver. Träet kommer från de kalla regionerna i Europa där det växer i sin egen takt och blir starka och hållbara. Det ger dig en stabil, robust och hållbarlusthus. Vi levererar din nya ModularoTM lusthus som en monteringsfärdig monteringsuppsättning. Se till att ni är två som gör DIY-projektet! Många av de olika delarna av paviljongen i solitt trä är tunga. Du behöver inga specialverktyg för monteringen – följ bara de bifogade monteringsinstruktionerna. Du kan få ModularoTM lusthus i antingen trä eller ljusgrått eller mörkgrått. Har du frågor om våra lusthus eller någon av de andra ModularoTM produkterna, vänligen kontakta våra experter via telefon, e-post eller använd chatten.