Trägarage

Trägarage gjorda av robust och vacker nordisk gran

Att ha ett trägarage ger dig en plats att parkera din bil och så mycket mer. Du kan ha andra saker som några cyklar, gräsklippare, grill, trädgårdsredskap och mer i ditt trägarage. Några av våra trägarage har en dubbeldörr för att göra det enkelt att köra in bilen i garaget. Den stora öppningen gör det också enkelt att flytta andra saker in och ut ur garaget. Dessa trägarage med en stor dubbeldörr framtill har även en liten sidodörr gjord så att du kan gå in utan att behöva öppna den stora dörren. Det finns även ett fönster – och glas i dörren – för att garaget ska fyllas med naturligt ljus under dagen, vilket gör det enkelt att hitta det du letar efter. Vi erbjuder även industriella LED hermetiska armaturer så att du kan ha ljus inne i garaget när det är mörkt ute.

Dubbelgarage gjorda i trä och med en separat redskapsbod

Vi har även garage för två bilar och mycket mer. Våra dubbelgarage i trä är robusta och eleganta och kan ge skydd åt dina bilar, MC, cyklar och mer. Det finns en separat redskapsbod där du får plats med trädgårdsredskapen, gräsklipparen, grillen med mera. Öppningarna är breda för att göra det enkelt att parkera bilen m.m. Det klassiska taket i två sektioner ger dubbelgaraget det moderna utseendet – och de tre fönstren framtill skickar in dagsljus i garaget. Alla våra trägarage levereras som ett prefabricerat monteringsset. Se bara till att allt finns där innan du börjar och följ manualen steg för steg. Se även till att läsa säkerhetsråden innan du börjar arbeta. Föredrar du ett garage i naturträ måste du måla det med träskydd så snart som möjligt efter montering. Detta kommer att skydda träet och göra så att hela strukturen håller ännu längre.

Trägarage och andra vackra träprodukter från Modularo®

De populära och klassiska trägaragen är en del av vårt breda sortiment av högkvalitativa träprodukter från vårt varumärke Modularo®. Det moderna livsstilsvarumärket fokuserar på hög kvalitet, design och hållbarhet. Sortimentet omfattar träkonstruktioner som carportar, redskapsbodar, trädgårdspaviljonger och trästugor. Alla dessa produkter är gjorda för att göra trädgårdslivet ännu bättre. Du kommer att njuta av klassisk design, funktionalitet och utrymme för förvaring. Är du ute efter ett trägarage? Vi erbjuder olika typer av trägarage för en eller två bilar och fler. De olika garagen och övriga produkter är gjorda av nordiskt trä. Du kan beställa garagen i naturträ eller färdigmålade i en ljusgrå eller mörkgrå färg.