Friggebod Modularo
Friggebod Modularo
Friggebod Modularo

Friggebod

Friggebod för avkoppling och för att vara nära naturen

Många drömmar om en friggebod någonstans i naturen – i en skog, nära kusten, på stranden eller bara en lugn plats där du kan gå när du vill koppla av och njuta av livet till fullo. Vi erbjuder olika friggebodar i vacker massiv tall där du kan ha tid för dig själv eller tillsammans med familjen. Vårt stora urval av vackra friggebodar i olika storlekar och mönster inkluderar klassiska friggebodar och friggebodar i modern design. Oavsett vad du föredrar kan du hitta din friggebod här. Våra robusta och eleganta friggebodar är gjorda av stark nordisk tall som kommer från svala områden. Klimatet ger träet hållfasthet och hållbarhet. Det betyder att du till slut kommer att få en robust och hållbar friggebod. Vi erbjuder friggebodar i naturligt trä samt hus i elegant mörkgrå eller ljusgrå. Vi rekommenderar att du använder träskydd på alla yttre ytor om du beställer en friggebod i naturligt trä. Använd transparant träskydd om du vill behålla bodens naturliga utseende – eller en av de många vackra färgerna du kan välja mellan.

En friggebod för semestrar och helger

Du kan använda din eleganta och rymliga friggebod för en kort paus ibland eller för en hel semester. Ta en paus från vardagen under en helg för att generera ny energi för arbete och mer. Du kan njuta av friggeboden på egen hand, tillsammans med vänner eller med familjen. En av de fantastiska sakerna med våra friggebodar är att du kan placera den nästan var du vill – hitta den perfekta platsen och börja bygga. Snart kommer du att ha en underbar plats att gå när du vill koppla av och komma nära naturen eller bara vara någon annanstans en liten stund. Våra friggebodar är rymliga och har stora dörrar som ger enkel åtkomst. När du öppnar dörrarna helt kan du göra friggebodens interiör till en integrerad del av det omgivande området. Detta är en utmärkt plats att tillbringa lite kvalitetstid när vädret är bra – och inuti när det inte är det. De stora fönstren ger dig ett underbart ljusinflöde och gör din friggebod ännu mer inbjudande. Visste du att du kan använda din friggebod som ett lyxigt skydd och sova mer eller mindre utomhus? Tack vare strukturen av de flesta av våra friggebodar kan du njuta av naturen till fullo genom att öppna dörrarna och sova nästan utomhus med frisk luft och alla ljud från naturen som vaggvisa.

En elegant DIY friggebod i massivt trä

Vi levererar din nya friggebod till dig som en förkonstruerad monteringsuppsättning. Vi kallar detta det perfekta DIY-projektet om du gillar att arbeta med händerna för att skapa vackra saker. Ni måste vara två personer för uppgiften eftersom friggebodens olika trädelar är tunga. Ni måste vara exakta när ni bygger friggeboden. Följ den detaljerade manualen steg för steg så blir allt perfekt. Kom ihåg att måla din friggebod med träskydd om du har beställt en friggebod i naturligt trä. Om du vill veta mer om våra friggebodar innan du beställer, ring oss, skicka ett e-postmeddelande eller använd chatten i butiken.

Beställ din friggebod här