Carportar i trä

Carportar i trä är klassiska och eleganta bilskydd

Carportar i trä är den klassiska lösningen när du vill ha en särskild plats för säker parkering. Våra carportar i trä är gjorda av elegant och slitstarkt nordiskt trä. Du kan ha en av de rejäla carportarna i trä med inbyggd redskapsbod eller utan. Du kan sätta upp den klassiska strukturen bredvid alla typer av byggnader, både moderna och gamla. Carporten i trä är gjord för att skydda din bil mot väder och vind – regn, snö och skadliga UV-strålar. Vid parkering under en carport står bilen redo när du vill köra iväg. Under vintern behöver du inte lägga dyrbar tid på att ta bort is och snö från bilen innan du kan köra iväg – och på sommaren kan du parkera i skuggan.

Använd din carport i trä för många olika ändamål

Du kan ha allt möjligt väl skyddat under en carport och inne i redskapsboden – det vill säga om du har beställt en carport med en integrerad redskapsbod. På sommaren kan carporten fungera som tak över din loungemöbel eller barnens lekområde. Det finns även plats för en badtunna under träkonstruktionen eller så kan du använda carporten för cyklar, en liten båt med mera. Några av våra kunder har använt sin carport till bilen under vintern och till något annat under sommaren. Det är upp till dig att bestämma!

Din carport i trä kommer som ett prefabricerat monteringsset

Vi levererar alla våra olika carportar i trä som ett prefabricerat monteringsset. Ni måste vara två eller fler för jobbet av säkerhetsskäl. Ni följer bara den detaljerade monteringsanvisningen steg för steg. Har du beställt en carport i naturträ behöver du måla den direkt efter montering med ett högkvalitativt träskydd. Det kommer att hålla träet väl skyddat och förlänga carportens livslängd. Använd ett transparent träskydd och bevara carportens vackra naturliga utseende eller måla den i din favoritfärg.

Carportar i trä och många andra högkvalitativa träprodukter

Vårt varumärke Modularo® är ett modernt livsstilsvarumärke med fokus på hög kvalitet, design och hållbarhet. De olika träprodukterna hjälper dig att njuta ännu mer av din trädgård – samt gör livet lite enklare och bekvämare. Vi erbjuder ett brett utbud av robusta och hållbara träprodukter som redskapsbodar, vindskydd, trädgårdspaviljonger, garage, växthus och trästugor. Alla de olika produkterna kommer att få din trädgård och mer att se fantastisk ut i många år framöver. Kort sagt, detta starka varumärke ger dig elegant design, funktionalitet och fantastiska träprodukter för många ändamål!